Savjeti za njegu ruku

Uz neophodnu hidrataciju i naše vrhunske kreme, postoji i par dodatnih faktora koji utječu na lijepu i njegovanu kožu ruku;

 

Pri pranju i čišćenju zaštitite svoje ruke rukavicama!
Svaki puta kada čistite, svoje ruke bespotrebno izlažete raznim kemikalijama. Problem možete riješiti vrlo jednostavno – zaštitite ih rukavicama!

– S vremena na vrijeme napravite piling ruku!
Uzmite 2 male žlice morske soli i pomiješajte s nekoliko kapi limunovog soka te s četkicom lagano umasirajte u kožu kako biste uklonili mrtve stanice kože.

 

– Ne upotrebljavajte agresivne sapuna za pranje ruku!
Prirodni i nježni sapun s dodatkom njegujućih sastojaka idealna je alternativa klasičnom sapunu. U našoj ponudi potražite prirodne sapune koji će vas očarati osjećajem mekoće i neodoljivim mirisom.

 

Hidratizirajte svoje ruke nakon svakog dodira s vodom!

Voda isušuje kožu, stoga bi bilo poželjno da ruke nahranite nakon svakog dodira s vodom!

 

Izmasirajte ih!

– Kao i svakom dijelu tijela, i rukama je potrebna vježba! Osim što ćete na ovaj način poboljšati cirkulaciju, masaža je dobra i za poboljšanje pokretljivosti zglobova.

 

Pružite im posebnu njegu!

– Pružite svojim rukama pravi mali spa tretman! Sve što vam je za to potrebno su pamučne rukavice i krema koja odgovara vašim potrebama. Prije spavanja ruke obilno namažite kremom, navucite rukavice i tako prespavajte – tako će krema dubinski hidratizirati kožu ruku.

 

L’Erbolario proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.