Albero di Giada

Giada di Albero

Mirisna linija – Žad osvježavajućeg mirisa koja koji oduševljava na prvu!

Iz listova ove biljke  izvlači se ekstrakt koji ima hidratizirajuća svojstva idealna za njegu lica i tijela. U kasnijoj fazi obrade, nakon procesa ekstrakcije, posebnim tehnikama proizvode sofisticiranu destiliranu vodu pogodnu čak i za vrlo osjetljivu kožu. I ektrakt i destiliranu vodu zatim koriste za stvaranje prirodne kozmetike (proizvodi za lice i tijelo L’Erbolario Albero di Giada – Žad sadrže i do 98% sastojaka prirodnog podrijetla. Ne sadrže silikone, sulfate, parabene, kao ni sintetičke boje i petrolatum) pa je tako nastala cijela linija proizvoda od žada – linija L’Erbolario Albero di Giada – Žad.

Sastoji se od gela za čišćenje lica i ruku, gela za tuširanje, mlijeka za tijelo i parfema.

Parfem, 50 ml

Gornje note ovog svježeg mirisa su bergamot, limun, gorka naranča, egzotična verbena i crni ribizl. Srednje note čine cvijet drva žada, ljubičica, magnolia, žuta i bijela ruža. Bazne note su bijeli mošus, Virginia cedrovina, amber, lišće bijelog čaja.

Kupelj, 250 ml

Nježna formula ovog gela za tuširanje i kupanje koži pruža svu potrebnu hidrataciju. Bogat iznimnim sastojcima prirodna porijekla kao što su ekstrakt i destilirana voda biljke žad, aktivne tvari ulja pamuka i aminokiseline ječma, idealan je za sve tipove kože.

Krema za tijelo, 200 ml

Ovaj fluid nježne teksture ugodan za nanošenje na kožu, daje osjećaj nahranjenosti, omekšava ju i čini sjajnom i baršunastom na dodir. Sve to zahvaljujući bogatim prirodnim sastojcima, ekstraktu i destiliranoj vodi biljke žad, ali i ostalim djelotvornim sastojcima prirodnog porijekla kao što su maslac kokosa i shea maslac, vitamin E iz sjemenki soje i tara gumi kao biljnom emulgatoru.

Gel za čišćenje ruku i lica s efektom svile, 280 ml

U doticaju s vodomm gel poprima teksturu mlijeka, a zahvaljujući iznimnim sastojcima biljke žad na koži ostavlja efekt svile. Tu su i aktivne tvari iz ulja pamuka koje kožu čine nježnom, te aminokiseline ječma koje stvaraju zaštitni film, te sa svakim novim korištenjem ona postaje zdravija i nahranjenija. Ovaj je proizvod namijenjen svim tipovima kože.