Hijaluronska kiselina u službi hidratacije

Briga o organskoj proizvodnji te važnost podrijetla sastojaka naših proizvoda, glavni su fokus rada u L`Erbolario Lodi tvornici. Upravo zbog toga, hijaluronska kiselina iz naših proizvoda isključivo je biljnog podrijetla te se pojavljuje u razini do čak 2%.

Tri molekule različite molekularne mase koriste se za djelovanje na tri različite razine epidermisa:

  1. Molekule velike molekularne mase zadržavaju se na površini kože, zaglađuju ju te sprječavaju isušivanje.
  2. Molekule srednje molekularne mase privlače na sebe vodu iz tijela i bubre, čineći kožu elastičnom, a njenu teksturu nježnom.
  3. Molekule niske molekularna mase prodiru najdublje u epidermis, popunjavaju bore i održavaju čvrstoću tkiva.

Budući da je ispravan i potpun ritual njege lica zbilja važan, prilikom kupovine bilo kojeg proizvoda iz linije s hijaluronskom kiselinom, na poklon vas čeka pjena za čišćenje lica te kit s uzorcima proizvoda s hijaluronskom kiselinom.

Trenutno se u liniji nalaze promo paketi u kojima je jedan od tri proizvoda s hijaluronskom kiselinom, zajedno s poklonima.

Fluid za lice trostrukog djelovanja

Multiaktivni tretman koji sprječava nastanak znakova starenja svježe je teksture te je trostruko aktivan. Dovodi veliku količinu vode te istovremeno sprečava njeno hlapljenje koje može dovesti do suhoće i posljedične pojave bora, gubitka sjaja i opuštanja. Posebnost molekule hijaluronske kiseline niske molekularne mase koja se nalazi u ovom fluidu, jest još bolje prodiranje u epidermis i poticanje tvorbe kolagena, proteina koji čuva punoću i elastičnost.

*Ne sadrži miris.

Krema za lice trostrukog djelovanja - za normalnu do suhu kožu

Hijaluronska kiselina predstavlja izniman kozmetički sastojak u tretmanu za sprječavanje nastanka znakova starenja koji dugotrajno čuva svježinu i finoću teksture kože lica. Koži lica vraća zdravi sjaj i ljepotu. Zadržava se na površini kože i tvori nevidjivi zaštitni film te blokira prolazak molekula vode što koži jamči potrebnu hidrataciju te čuva njenu elastičnost i čvrstoću potičući fiziološku tvorbu kolagena.

Krema za lice trostrukog djelovanja - za mješovitu kožu

Ovaj tretman namijenjen je mješovitoj koži koja se lako masti i koja svakim danom dobiva potrebnu vodu i sastojke za elastičnost, čvrstoću i normalizaciju. Djelovanje upotpunjuju dva inovativna sastojka koji kožu uče kako podnijeti utjecaje okoline, normaliziraju i čiste kožu te oslobađaju mješovitu kožu nečistoća i masnoga sjaja.