Linija Baobab

Snaga ponosnog i moćnog drveta baobab te dinamičnost zelene kave zajedno čine ovu svježu i tonificirajuću liniju proizvoda toliko privlačnom. Sa četiri djelotvorna proizvoda ispunjavaju sva očekivanja muške njege. Linija je stvorena za borbu protiv neugodne pojave vrećica ispod očiju, mikrobora i neželjenog opuštanja kože.

Parfem

Snažan miris L’Erbolario linije Baobab sa svježim aromama agruma te vodenastim i drvenastim notama, čini ovaj parfem jedinstvenim izborom za svaki dan. Kombinacija drvenastih nota na svakoga će djelovati izrazito primamljivo.

Šampon za tuširanje

Praktičnost ovog mirisnog šampona leži u brzom djelovanju na dobro stanje tijela i kose vrlo blagim sredstvima za čišćenje. S ekstraktima baobaba i energizirajuće tonificirajuće zelene kave, formuliran je na bazi agensa za pranje. Na posebno nježanan način daje kosi i koži osnaženi i svježi miris, a pogodan je za često i svakodnevno korištenje.

Krema za brijanje

Ova nježna pjena za brijanje ujedinjuje ekstrakte baobaba i zelene kave te je stvorena za posebno osjetljivu kožu. Bezbrižno, nježno i olakšano brijanje pjenom koja mekanom teksturom klizi istovremeno njegujući i obnavljajući joj čvrstoću. Aktivni sastojci pjene daju dodatnu zaštitu, olakšavajuće i umirujuće djelovanje za kožu lica.

Fluid nakon brijanja

Fluid iznimno lagane i svježe teksture tonificira, energizira i djeluje protiv starenja. Prilikom svakog nanošenja obnavlja kožu lica u trenu ublažavajući crvenilo nastalo tijekom brijanja. Brzoupijajuća formula fluida koja hidratizira epidermis kako bi koža duže očuvala tonus i snagu.