Linija Ginepro Nero

Crna smreka linija je koja sadrži kozmetičke preparate posvećene dinamičnom muškarcu, koji unatoč brojnim obvezama pronalazi vremena za brigu o sebi.

Parfem

Parfem obogaćen notama smrekinih bobica, gorke naranče, elema, cedrovine i sumatrin benzoina. Svojim sastojcima nježno dočarava beskonačnu vitalnu energiju i emociju trčanja kroz mediteransku makiju. Muževan miris, hrabar i odlučan, idealan za svakodnevno nanošenje.

Šampon za tuširanje

Savršena kombinacija idealna za njegu tijela i kose u jednom šamponu za tuširanje koji ostavlja mirisan i muževan trag. Pomaže u obnavljanju vitalne snage na kraju stresnog dana, njeguje i čisti te tonificira i pročišćuje kožu.

Dezodorans u losionu

Visoko učinkovit dezodorans u losionu obogaćen drvenastim i citrusnim notama crne smreke. Osim brojnih sati svježine za čak i najaktivnije i najdinamičnije muškarcime, ovaj dezodorans omogućuje svu zaštitu koju hidrolizirani crni sezam poklanja koži.

Pjena za brijanje

Pjena za brijanje koja priprema vaše lice za brijanje nježno i pažljivo uz pomoć snažnih mirisa. Tonificira kožu zahvaljujući ekstraktima crne smreke i crnog kima ostavljajući kožu svježom i spremnom za britvicu.

Losion nakon brijanja

Muževan i odlučan miris losiona nakon brijanja koji osigurava koži lica potrebnu svježinu i hidrataciju. Aktivni biljni sastojci u kombinaciji s destiliranom vodom crne smreke i uljem crnog kima djeluju u sinergiji kako bi ublažili epidermu lica i vrata te pružili intenzivnu hidrataciju sprječavajući svaki osjećaj nelagode.

Mirisni sapun

Nježan i mirisan sapun ispunjen tonificirajućom nijansom crnog kima i crne smreke, kao i absorbirajuća svojstva vulkanske gline i notama. Prostorijama daje izrazitu svježinu koja traje.