Nova linija – Accordo di Ebano

Accordo di Ebano linija

 

Svojom tamnom bojom i vrhunskom elegancijom, ebanovina – simbol vatre, energije i snage ima neodoljiv šarm. Ovo kompaktno i gotovo crno drvo, dugo je bilo cijenjeno zbog svoje
tajanstvene privlačnosti i dragocjenosti. Vjeruje se da su indijski kraljevi pili iz čašica izrađenih od ebanovine jer su drvo smatrali toliko čistim da ih može zaštititi od bilo kakvog otrova. U L’Erbolariju smo oduvijek voljeli prirodu koja nam velikodušno nudi svoje plodove i stavlja nam ih na raspolaganje kako bismo mogli stvarati proizvode za uljepšavanje. Tako je nastala i nova muška linija – Accordo di Ebano, osmišljena za suvremene muškarce s daškom misterije i eleganacije.

Parfem 50 ml

Tajanstvena privlačnost ebanovine krije se u živahnom i neodoljivom novom parfemu za muškarce. Osjetite zavodljivost citrusnih i drvenastih nota grejpa, mandarine, ebanovine, crnog papra, elemije i labdanuma.

Šampon za tuširanje s ekstraktom ebanovine, 250 ml

Prema drevnoj afričkoj legendi, drvo ebanovine sposobno je pojačati energiju. Ovaj praktični šampon za tuširanje pomaže neumornim modernim muškarcima da očuvaju svoju vitalnost.  Za vraćanje energije i tonusa pomaže im šampon za kosu i tuširanje koji sadrži ekstrakt drveta ebanovine.

Pjena za brijanje s ekstraktom ebanovine, 200 ml

Nježna, a učinkovita, Ebano pjena za brijanje istovremeno sprječava iritacije i crvenilo. Zahvaljujući prisutnosti polifenola ima antioksidativno i zaštitno djelovanje na kožu. Također, ostavlja lice svježim i hidratiziranim zbog prirodnog mentola koji djeluje tonizirajuće.

Losion nakon brijanja s ekstraktom ebanovine, 100 ml

Nakon što je ritual nježnog brijanja završen, koži je potrebna njega i hidratacija. Ovaj losion poslije brijanja djeluje umirujuće na kožu zahvaljujući uljnom ekstraktu drveta ebanovine i dragocjenim uljima poput ulja crnog kima.

Deo losion ekstraktom ebanovine, 100 ml

Svaki se muškarac u svakodnevnim izazovima može osloniti na ovaj vrlo učinkovit deo losion koji, zahvaljujući fitokompleksima od preslice i kadulje te kokosovom orahu, pomaže u neutraliziranju neugodnih mirisa i sprječava prekomjerno znojenje.

Sapun s ekstraktom ebanovine, 100 g

Priuštite koži ruku i tijela nevjerojatnu njegu i glatkoću zahvaljujući ekstraktu ebanovine koji sadrži antioksidanse i zaštitna svojstva te ublažavajućim uljima, poput marule i ulja crnog kima.

Kozmetički setovi

Elegantni kozmetički setovi sadrže dva proizvoda iz linije Accordo di Ebano. Koju god da odaberite od tri mirisne kombinacije, nećete pogriješiti.

Kozmetički set s parfemom sadrži Pprfem 50 ml i šampon za tuširanje 250 ml. Potpuno se prepustite mirisnim notama ebanovine.

Kozmetički set za tijelo sadrži šampon za tuširanje 250ml i deo losion 100 ml. Miris pozitivno utječe na raspoloženje, a nakon tuširanja i upotrebe deo losiona svoje najdraže mirisne linije, spremno zakoračite ka novim izazovima!

Kozmetički set za bradu sadrži pjenu za brijanje 200 ml i losion poslije brijanja 100 ml. Za njegovanu i mirisnu bradu svakog modernog muškarca, tu je kozmetički set Ebano.

Proizvodi za njegu tijela u liniji Notes of Ebony sadrže 98% sastojaka prirodnog podrijetla. 

*Bez silikona, parabena i vazelina.

* Preostali postotak sastojaka garantira stabilnost proizvoda i privlačnost.