Nova linija – Dance of Flowers – Ples cvjetova

Dance of Flowers – Ples cvjetova

Slaveći 40 godina prirodne ljepote, stvorili smo poseban miris, odabirom prekrasnog cvijeća kojeg smo koristili u našim najuspješnijim linijama: nježan, šaren i mirisan buket čiji se sastojci međusobno prate poput elegantnog i raskošnog plesa. Uronjeni u atmosferu romantičnog proljetnog vrta, oduševit ćete se otkrivanjem nota svakog cvijeta!

Neka vas obaviju mirisi cvjetnih nota vrtne ljubičice, ruže, peonije, kamelije, maka, irisa i cvjetova trešnje. 

 

Parfem, 50 ml

Elegancija ovog mirisa je bezvremena, a njegove su cvjetne i baršunaste note u savršenoj ravnoteži, otkrivajući veličanstven vrt u kojem se možete izgubiti. To je putovanje kroz osjetila koje je Walt Whitman savršeno opisao svojim stihovima: „Dajte mi, na izlasku sunca, mirisan vrt prekrasnog cvijeća u kojem mogu nesmetano šetati.“

Note:
ružičasti papar, kamelija, iris, breskva, ruža, bijeli mošus

Gel za tuširanje, 250 ml

Senzualna formula koja koži pruža tonifikaciju i zaštitu, a sadrži ekstrakte i destilate cvjetova s brojnim blagotvornim svojstvima. Predivne note hvataju jedna drugu u mirisnom plesu, ostavljajući bogat i sofisticiran trag na vašoj koži.

Mirisna krema za tijelo, 200 ml

Prekrasni cvjetovi, isprepleteni u zavodljiv i harmoničan ples, izmiješani su u ovoj kremi kako bi se brinuli o vašem tijelu. Zahvaljujući njihovim bogatim aktivnim sastojcima na biljnoj bazi, ruža, ljubičica, peonija, kamelija, iris, mak i trešnjin cvijet djeluju nježno na vašu kožu, hraneći ju i štiteći, uz romantičan i intrigantan miris.

Mirisni sapun, 100 g

Pasta ovog sapuna, izrađena na biljnoj bazi, savršena je za čišćenje vaših ruku i tijela, održavajući vlažnost i toniranost kože, ostavljajući za sobom blag cvjetni miris.

Mirisni raspršivač za dom i tkanine

Ovaj će miris osvježiti vaše prostorije i tkanine, ispunjavajući vaša osjetila raznim mirisima cvijeća u proljetnom cvatu.

Svilenkasto ulje za kosu i kožu

Ovo plemenito ulje daruje senzualan, svilenkast osjećaj vašem tijelu i kosi. Raspršite i umasirajte ulje kako bi ispustilo sva svoja hranjiva, tonificirajuća i ublažavajuća svojstva ulja i ekstrakata mirisnog cvijeća, ostavljajući za sobom obavijajući i sofisticiran trag.

Promo paket kupka+krema

Dva vrlo sofisticirana proizvoda, kao poklon sebi ili drugima, u elegantnoj torbi na vezanje cvjetnog uzorka, izrađene u čast 40 godina postojanja.

Promo paket sadrži:
– gel za tuširanje 250ml
– krema za tijelo 200ml

Proizvodi za njegu tijela, lica i kose iz linije Ples cvjetova sadrže 97% sastojaka prirodnog porijekla*

Ne sadrže parabene, konzervanse koji otpuštaju formaldehid, potencijalne izvore glutena, akrilate, silikone, amorfne parafine, PEG derivative, sintetičke boje, tenzide sulfata.

*Preostali postotak sastojaka garantira stabilnost i privlačnost proizvoda.