Nova linija – Rhubarb – Rabarbara

Jedan parfem, dvije duše

Jednostavna, a tako veličanstvena biljka, rabarbara otkriva svoju dvoličnost već na prvi pogled,
kontrastom boja: od tamno zelene boje širokih listova prelijeva se do svjetlo zelenih prugastih
peteljki, koje potom postanu purpurno crvene boje.
Aroma rabarbare je svježa i biljna, a okus joj je pomalo gorak. Parfemu rabarbara dodali smo
prikupljenu mješavinu kontrastnih doživljaja, oporu i gorko-slatku, poput zraka kojeg udišete u
zoru, šetajući vrtom bogatim povrtnim i začinskim biljem. Ovaj miris, istovremeno i ženski i muški, skup je dragocjenih aktivnih sastojaka biljnog porijekla namijenjen sveobuhvatnoj liniji proizvoda za njegu tijela.

Kako bi razlikovali efikasne kozmetičke formule linije rabarbara, odlučili smo obuhvatiti čitavu esencu ove fascinantne biljke, koristeći dva različita postupka obrade. Prvo smo iz oljuštenih i osušenih podanaka izvukli koncentrirani ekstrakt lijepe smeđe boje, bogatog taninima i organskim kiselinama, a potom se nastavilo sofisticiranim postupkom parnom destilacijom kako bi se dobile mirisne esencijalne frakcije i vrlo ugodna aromatična voda.

Parfem, 50 ml

Za nju i njega, svjež i intrigantan parfem, s citrusnim i
osvježavajućim uvodnim notama, ostavljajući baršunast i
lagano začinjen trag.

Note:
limun, rabarbara, šafran, crni čaj i mošus.

 

Gel za tuširanje, 250 ml

Ekstrakt podanaka rabarbare, njihova destilirana voda i gorka kora naranče izmiješani su u ovom poletnom gelu za tuširanje, kako bi vašu kožu razmazili osnažujućom svježinom.

Obnavlja kožu, koja se potom nježno obavija destilatom vanilije.

Krema za tijelo, 200 ml

Nakon kupanja ili tuširanja, i u svakom trenutku kada vaša koža traži dodatnu njegu, ova fluidna i lagana krema hrani, omekšava i tonificira, zahvaljujući dragocjenim aktivnim sastojcima rabarbare, gorke naranče i vanilije, pomiješanih s bogatim uljima i maslacima biljnog porijekla.

Mirisni trag rabarbare, postojan i blag, pratit će vas tijekom čitavog dana svojom dinamičnom svježinom.

Mirisni sapun, 100 g

Sapun blagog i svježeg mirisa, za ruke i tijelo. Baza sadrži pastu izrađenu na biljnoj bazi, iz ulja kokosa, suncokreta i sjemenke uljane repice, s dodatkom ekstrakta podanaka rabarbare i kore gorke naranče, koji djeluju tonificirajuće sa svojim hranjivim svojstvima i s dodatkom ulja slatke naranče i sjemenke šljive. Svakom uporabom koža se nježno čisti i njeguje.

Osvježavajući losion dezodorans, 100 ml

Savršena i za žene i za muškarce, osnažavajući miris rabarbare je idealan za ovu formulu u spreju, koja osigurava osjećaj svježine tijekom čitavog dana. Ekstrakt podanaka rabarbare, trietil citrata iz biotehnologije i fitokompleksa iz kokosa, preslice i kadulje predstavljaju tri dragocjena aktivna sastojka sadržana u ovoj učinkovitoj formuli s dezodorirajućim i osvježavajućim djelovanjem.

Promo paket kupka+krema

Idealan paket za darivanje je kombinacija gela za tuširanje i kreme za tijelo Rabarbara u elegantnoj vrećici s cvjetnim ukrasima.

Promo paket sadrži:
– gel za tuširanje 250ml
– krema za tijelo 200ml

Proizvodi za njegu tijela, lica i kose iz linije Rabarbara sadrže 97% sastojaka prirodnog porijekla*

Ne sadrži parabene, konzervanse koji otpuštaju formaldehid, potencijalne izvore glutena, akrilate, silikone, amorfne parafine, PEG derivative, sintetičke boje, tenzide sulfata.

*Preostali postotak sastojaka garantira stabilnost i privlačnost proizvoda.