Nova linija – Shades of Dalia

Dalia linija

 

Znate li da u svijetu postoji više od trideset vrsta dalija? Ili da je dalija nacionalni cvijet Meksika? Ovaj je cvijet simbol poštovanja, suosjećanja, dostojanstva i elegancije. Njegove latice imaju svilenkastu teksturu, a nude se u beskrajnim bojama: ružičastoj, narančastoj, crvenoj, bijeloj i lila, u svakoj mogućoj nijansi.
U cvjetnjaku L’Erbolaria, kada se dalijini vjenčići vrste variabilis elegantno dižu i otvaraju na suncu, imate osjećaj kao da gledate mali vatromet koji osvjetljava polja. Inspirirani ovim prizorom, odlučili smo uhvatiti suštinu ovog šarmantnog cvijeta u novoj mirisnoj liniji za žene – Dalia!

Parfem, 50 ml

Egzotične Dalije putovale su na sve kontinente, postajući poznate po svojoj zadivljujućoj ljepoti. Ta ista ljepota sadržana je u ovom parfemu s cvjetnim i ženstvenim notama. 

Note: slatka naranča, palmarosa, bijelo grožđe, dalija, cedar, egipatski geranij. 

Gel za tuširanje s ekstraktom dalije, 250 ml

Dalija ne šarmira samo svojom ljepotom, već nudi i izvrsne kozmetičke aktivne sastojke za čišćenje kože uz nježno djelovanje.  Ekstrakt, destilirana voda i hidrolizirani protein ovog prekrasnog cvijeta čine ovaj gel za tuširanje posebno pogodnim za sve tipove kože.

Parfumirana krema za tijelo s ekstraktom Dalije, 300 ml

Formula ove kreme kombinira ulja i maslace s hidratantnim i hranjivim djelovanjem, destiliranu vodu i hidrolizirane proteine Dalije sa sofisticiranim mirisom. Svaki put kada nanesete kremu, vaša će koža biti svilenkasta i meka baš poput latica Dalije.

Mirisni svjetlucajući prah za tijelo i kosu s ekstraktom Dalije, 10 g

Lagani, blistav i mirisan prah nanesite na kožu i kosu kako bi ih obasjao čarobnim sjajem. Svjetlucajući dodir za svaku (posebnu) priliku!

Mirisni sapun s ekstraktom Dalije, 100 g

Biljna pasta ovog nježnog sapuna obogaćena je hidratantnim ekstraktom Dalije i njenim hidroliziranim proteinima sa zaštitnim svojstvima kako bi temeljito očistili ruke i održali ih lijepima.

Deo Losion s ekstraktom Dalije, 100 ml

Ovaj svježi, cvjetni losion pruža trajni osjećaj ugode zahvaljujući učinkovitom mirisnom djelovanju fitokompleksa iz kokosovog oraha, preslice i kadulje, dok ekstrakt, destilirana voda i hidrolizirani protein Dalije imaju hidratantno i umirujuće djelovanje na kožu.

Set za ruke i usne

Dva parfumirana prijatelja koja uvijek možete nositi sa sobom u torbi: baršunasti balzam za ruke i svjetlucavi sjaj za usne kako biste uvijek izgledali savršeno njegovano.

Višenamjenski mirisni cvijet

Mirisna čestitka u obliku cvijeta Dalije, idealna za miris ormara, ladica ili unutrašnjosti vašeg automobila.

Kozmetički set List

Nakon osvježavajuće mirisne kupke, dovoljno je samo nekoliko kapi Dalia parfema za cjelodnevni mirisni užitak.

Kozmetički set Latica

Sadrži: gel za tuširanje 250 ml i parfumiranu kremu za tijelo 300 ml
Razmazite se savršenim spojem u dvoje: gelom za tuširanje i parfumiranom kremom. 

Kozmetički set Vjenčić

Sadrži: gel za tuširanje 250 ml i deo losion 100 ml

Uživajte u mirisnoj simfoniji cijeli dan uz ovaj kozmetički set s gelom za tuširanje i deo losionom.