Nova mirisna linija Indaco

Indaco – Indigo

Iz L’Erbolario vrta nam stiže nova linija Indaco.

Dvije boje, plava i ljubičasta zajedno tvore čarobnu boju indiga. Božanske vrline spojene u sferi duhovnosti i pozitivnog raspoloženja, oduvijek se pripisuju indigu. To je boja meditacije, intuicije i ekstaze, boja za koju se vjeruje da ima moć otvaranja uma i razrađivanja misli.

Indigo linija budi u vama prekrasne osjećaje mira, sreće i blagostanja.
Razmazite se u okrilju čarobnih cvjetova i otputujte na predivno putovanje u plavi svijet Indiga.

 

Mirisna krema za tijelo

Ekstrakt indiga u ovoj hidratantnoj kremi pruža koži zaštitu i ima antioksidativna svojstva, dok ekstrakti borača i cvijeta različka osiguravaju elastičnost i mekoću. Dragocjena ulja i kokosov maslac intenzivno hrane epidermis, ostavljajući kožu glatkom i svilenkasto mekom, i sve to uz blagi miris koji će vas pratiti kroz cijeli dan.

 

Mirisni parfem

Intenzivan miris, dah sjećanja, radost novog trenutka…Parfem koji svojim opojnim karakterom dotiče svako vaše osjetilo. Biljne esencije plavog cvijeća pretočene u malu bočicu ujedinjuju posve novu sferu mirisa. Stvoren za one koje vole misteriozne i upečatljive mirisne note.

Parfem obiluje cvjetnim, citrusnim i drvenastim notama, mirisom vanilije i ambrata. Tu su i note bergamota s obale Calabrie, sicilijanske mandarine, brazilske naranče, ružičastog grejpa sa Sicilije i japanske crvene bobice.

Mirisna kupka

Borač koži osigurava koži elastičnost, a lan koji je u obliku hidroliziranog proteina hidrataciju i podatnost. Zatvorite oči i zaputite se u svijet blagostanja zahvaljujući opuštajućim notama koje dočaravaju užitak mira i opuštanja.

Hidrolizirani proteini lana, ekstrakt sljeza, ekstrakt različka, indiga i cvijeta borača ujedinjeni su u čarobnu bočicu iz L’Erbolario vrta. Probudite svoja osjetila uz plave note indiga.

Mirisni sapun

Zahvaljujući svojim dragocjenim sastojcima ekstrakta Indiga, različka i sljeza te lana i cvijeta borača, ovaj sapun svojom formulom nježno čisti kožu ruku i tijela pružajući hidrataciju i mekoću. Blagodati uljnih esencija stvaraju pjenu koja opušta svoj miris i budi vaša osjetila. Napravljen na biljnoj bazi kokosa, suncokreta, uljane repice i lanenog ulja.