Nova mirisna linija Lillà Lillà

LILLÀ  LILLÀ  

„Prije nego ih dotaknemo, osjetili bi miris njegovih cvjetova koji odaju pozdrave strancu. Iza malih zelenih srdaca njegovih listova, cvijeće bi znatiželjno virilo i okitilo ulazna vrata parka svojim rozim i bijelim perjem, čak i u sjeni, na suncu u kojem su se okupali.“

Ovim opisom je Marcel Proust u svojoj knjizi ‘U potrazi za izgubljenim vremenom’, opisao svoja sjećanja na cvjetove jorgovana.

Jedna od značajki po kojem su jorgovani poznati njegov je cvjetni i doista poseban miris.  Prema tradiciji, miris jorgovana može umiriti i ublažiti osjećaj zabrinutosti i tjeskobu, te opustiti napetost u emotivno stresnim situacijama. Uz posebnu formulu linije Lillà Lillà iskusite trenutke pravog wellnessa – proizvodi mirisne linije stvoreni su da ih koža obožava.

Mirisna krema za tijelo

Vaša koža će uvelike imati koristi od primjene ove svilenkaste kreme. Ne samo zbog čarobnog mirisa, već i zbog toga što će ju njeni sastojci zaštititi, hidratizirati i dobro nahraniti.  Zahvaljujući konopljinom ulju i hidroliziranom proteinu lana, ulju pamuka i kokosovom maslacu, nakon svakog nanošenja, kože će ostati meka i svilenkasta na dodir.

Osim čistog ulja jorgovana, prisutna su i ulja pamuka, konoplje, suncokreta i masline, kakao i kokosov maslac, te vitamin E iz sojinih zrna.

Mirisni parfem

Parfem obgrljen cvijetnim notama jorgovana, ljubičice, indijanskog jasmina i cvijeta labdanuma. Za one koji vole misteriozan osjećaj mirisa koji je prisutan cijeli dan i stvara očaravajuću i sanjivu atmosferu. Glavne mirisne voćne linije čine bergamot, naranča, neroli, breskva i kardamom.

Mirisna kupka

Syringa vulgaris ili jorgovan, također je poznat pod nazivom Serenella. Ova kupka će vam pružiti trenutke nježnosti svaki put kada ju koristite. Koža će biti nahranjena i zaštićena zahvaljujući hidroliziranom proteinu konoplje, te omekšana i osvježena zahvaljujući ekstraktu sljeza.

Hidrolizirani proteini konoplje, ekstrakt sljeza, aminokiseline šećerne trske i čista esencija jorgovana kao komponente koje se nalaze u mirisu, ispunit će svako tuširanje ljubičastim tonovima za opuštajuć i snen doživljaj.

Mirisni sapun

Ovaj sapun tvori blagu pjenu koja nježno čisti kožu vaših ruku i tijela, čineći ju izuzetno mekom i podatnom uz pomoć ulja konoplje i pamuka.  A za čaroban miris, tu je čista esencijoa ulja jorgovana.

Aktivni sastojci na biljnoj bazi kokosa, pamuka, hidroliziranog proteina konoplje, ekstra sljeza i čiste esencije jorgovana, obgrlit će vašu kožu i pružiti joj jedinstvenu njegu uz divan miris ovih cvjetova.