Novi proizvodi za čišćenje lica – pravilna njega kože lica

Latte di pulizia

 

Prvi korak u njezi kože lica je čišćenje, ujutro i navečer. Zašto?

Ujutro uklanjamo mrtve stanice kako bismo uklonili mrtve stanice i nečistoće koje su se nakupile tijekom noći, ali i pripremamo kožu za dan i dnevnu njegu. Navečer uklanjamo šminku i sve nečistoće nakupljene tijekom dana.

Mlijeko za čišćenje suhe i osjetljive kože lica

Ovo umirujuće mlijeko formulirano je za čišćenje osjetljive kože lica. Svježe je i umirujuće zahvaljujući ekstraktu kamilice koja rehidratizira, omekšava i zaglađuje kožu lica i vrata poštujući prirodni pH kože. Ujutro i navečer ravnomjerno nanijeti na kožu lica i vrata, a potom nježno ukloniti s blazinicom.

Mlijeko za čišćenje masne i mješovite kože lica

Ovo nježno i kremasto mlijeko obogaćeno je destiliranom vodom lijeske i ekstraktom krastavca. Održava pH kože i uklanja sve nečistoće i tragove šminke te zatvara pore i ostavlja kožu baršunasto mekom. Ujutro i navečer ravnomjerno nanijeti na kožu lica i vrata i nježno ukloniti s blazinicom.

Sapun bez sapuna za suhu i osjetljivu kožu lica

Nježan sapun bez sapuna poštuje prirodnu vlažnost naše kože i neutralizira agresivnost tvrde vode ostavljajući kožu lica čistom i baršunasto glatkom.

Sapun bez sapuna za masnu i mješovitu kožu lica

Nježan sapun bez sapuna, idealan za masnu i mješovitu kožu lica. Nježno čisti pazeći na fiziološki balans kože i zatvara pore. Nakon upotrebe, koža ostaje čista i hidratizirana.