Top 10 krema i gelova za tuširanje

Nakon dugog i vrućeg ljeta, našoj koži potrebna je regeneracija i posebna njega kako bismo ju pripremili za nadolazeće hladne dane.

Pjene za tuširanje i losioni za tijelo, neizostavan su dio svakodnevne njege, a ništa ne njeguje tako dobro kao priroda. Upravo zato donosimo vam top 10 krema i gelova za tuširanje iz L’Erbolario svijeta.

 

 

Pjena za kupanje

Neodoljiv miris pjene za kupanje iz linije Arancio pratit će vas tijekom čitavog dana.
Ekstrakti mesa, kore i lišća mandarine, kore gorke naranče i ploda mjehurice daruju epidermi mekoću i elastičnost.

Krema za tijelo

Razmazite se jedinstvenim mirisom kreme lagane i ugodne strukture, prepune hranjivih sastojaka koji djeluju antioksidativno te štite i povećavaju elastičnost kože.

 

Pjena za kupanje

U potpunosti je posvećena ugodi. Na epidermu tijela blagotvorno će antioksidativno i tonificirajuće djelovati ekstrakti cvijeća i lišća dviju kamelija, dok aktivni proteini lana i aminokiseline zobi drže pod kontrolom prirodnu hidratiziranost kože.

Krema za tijelo

U recepturi su prisutni ekstrakti lišća biljke Camellia sinensis te cvijeća biljke Camellia japonica sa svim svojim antioksidativnim svojstvima, a potpomognuti su i vitaminom E iz soje, a tu je i miks biljnih ulja koji štite elastičnost kože i daruju joj mekoću svile.

Pjena za kupanje

Iznimne fitokozmetičke vrline koje ima formula ove pjene za kupanje, zaslužne su za osjećaj mekoće koji ostaje na koži. Recept je to s aminokiselinama zobi, proteinskim hidrolizatom riže
i ekstraktom korijena hortenzije koji imaju zaštitno i hidratizirajuće djelovanje.

Krema za tijelo

Ovaj se tretman koncentrira na ljepotu kože tijela o kojoj se brine pomoću dobro usklađenog tima
ulja, suncokreta, rižinih mekinja i podlanka koji štite i obnavljaju kožu dajući joj elastičnost. Prilikom svakog nanošenja vaša će koža biti čvršća i sjajnija, predivno okupana ženstvenim mirisom hortenzije.

 

Pjena za kupanje

Aminokiseline pšenice jamče koži tijela nježno pranje s osvježavajućim i opuštajućim ekstraktima irisa i sljeza.

Krema za tijelo

Bogata, gusta krema intenzivnog senzualnog mirisa nahranit će, hidratizirati i zaštititi kožu od preranog starenja.

Pjena za kupanje

Pjenušava zadovoljstvo koje čisti, ali i štiti zahvaljujući aminokiselinama zobi i proteinima riže te ostavlja zaštitni film koji zadržava prirodnu hidrataciju kože nakon svakog tuširanja.

 

Krema za tijelo

Maćuhica i mirisna ljubičica, simboli najromantičnijih osjećaja, udružile su sve svoje moći kako bi zaštitile kožu pomoću njegujućih svojstava svog ekstrakta. Nakon svakog nanošenja, koža je baršunasta i zaglađena te mlađa i sjajnija nego ikada.