O nama

Naziv L’Erbolario potječe od drevnog pojma ‘erborare’, koji znači: skupljati biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L’Erbolario.
Polazna točka u proizvodnji prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima. U 30 godina poslovanja, L’Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjera. Unapređenje proizvoda primarni je poslovni zadatak koji se očituje kroz činjenicu da se svake godine kreira do 40 novih kozmetičkih pripravaka. Suvremena tehnologija proizvodnje prožeta je s vrijednostima tradicionalnih zanata, a rezultat toga je širok spektar pripravljenih formulacija na bazi autentične travarske tradicije.

Kozmetički proizvodi tvrtke L’Erbolario svoju djelotvornost i kvalitetu zahvaljuju naprednoj tehnologiji i biljnim ekstraktima koji se nalaze u svakoj liniji. Posebno smo ponosni na to da L’Erbolario posjeduje Odobrenje međunarodnog standarda za humanu kozmetiku: Stop testiranjima na životinjama, te da su svi proizvodni procesi usklađeni sa standardima zaštite okoliša.
Nježan i skladan ‘image’ proizvoda rezultat je zajedničkog rada velike skupine ilustratora i umjetnika. Uspjeh L’Erbolarija uvijek je bio, osim kvalitetom, naglašen i nepogrešivim dizajnom pakiranja.

Medika d.o.o. eksluzivan je zastupnik L’Erbolario proizvoda u regiji.