Za kožu, mekanu i glatku i njegu prirodnu i slatku

Tijekom hladnih zimskih dana, koža zahtjeva dodatnu njegu i hidrataciju. Izaberite lagane teksture poput fluida za masniju kožu, a bogate kreme za suhu i osjetljivu. Savršene i lagane tekuće kreme za tijelo brzo će se upiti u kožu te su idealne za jutarnju njegu, dok su guste i bogate kreme savršene za nanošenje nakon tuširanja na kraju dana. Tajna njege leži u sastojcima biljnog podrijetla koja neće narušiti ph kože.

 

U nastavku pogledajte neodoljive mirisne kreme koje će vaše tijelo obožavati!

 

 

 

Dance of Flowers - Ples cvjetova

Mirisna krema za tijelo na biljnoj bazi s ekstraktima ruže, ljubičice, peonije, kamelije, irisa, maka i trešnjinog cvijeta

Prekrasni cvjetovi, isprepleteni u zavodljiv i harmoničan ples, izmiješani su u ovoj kremi kako bi se brinuli o vašem tijelu. Zahvaljujući njihovim bogatim aktivnim sastojcima na biljnoj bazi, ruža, ljubičica, peonija, kamelija, iris, mak i trešnjin cvijet djeluju nježno na vašu kožu, hraneći ju i štiteći, uz romantičan i intrigantan miris.

Rhubarb - Rabarbara

Krema za tijelo s ekstraktom rabarbare, gorke naranče i vanilije

Nakon kupanja ili tuširanja, i u svakom trenutku kada vaša koža traži dodatnu njegu, ova fluidna i lagana krema hrani, omekšava i tonificira, zahvaljujući dragocjenim aktivnim sastojcima rabarbare, gorke naranče i vanilije, pomiješanih s bogatim uljima i maslacima biljnog porijekla.

Mirisni trag rabarbare, postojan i blag, pratit će vas tijekom čitavog dana svojom dinamičnom svježinom.

 

Papavero

Krema za tijelo s ekstraktima maka

Krema s mirisom maka formulirana je tako da svakim nanošenjem koža postaje tonificirana, elastična i nahranjena. U njenoj nježnoj teksturi nalaze se mirisni sastojci poput babassu ulja, biljnog kompleksa hidroliziranih proteina, nesaponificirajuće frakcije maslinovog ulja i aktivnih derivata jarkocrvenog nježnog maka. Posebno makovo ulje bogato masnim kiselinama učvršćuje kožu i čini je elastičnom; uljni ekstrakt makovih latica omekšava i obnavlja kožu; tekući ekstrakti sjemenki i latica maka djeluju antioksidacijski i štite od preranog starenja i neuglednog opuštanja kože.

Frescaessenza

Tekuća krema za tijelo s ekstraktom lišća, limete i harmonije drveća

Krema lagane teksture i dugotrajnog mirisa. Dopustite da ekstrakti lišća limete te lišća i grančica limuna, uz ekstrakte kore ariša i Mimose tenuiflore, koji imaju tonificirajuća i učvršćujuća svojstva, njeguju vašu kožu i podare joj hranjive tvari i elastičnost. Usto, krema je obogaćena vitaminom E koji je odličan prirodni antioksidans te laganim i nemasnim uljima šafranike, pistacije i tršlje, koja nježno hrane i najosjetljiviju kožu.

Iris

Krema za tijelo s ekstraktom irisa i bijelog sljeza

Bogata, gusta krema intenzivnog senzualnog mirisa omogućit će Vašim osjetilima potpuno zadovoljstvo, a Vaša će koža nakon nanošenja biti nahranjena, hidratizirana i zaštićena.